
Sæt Verdensmålene På Spil
I en kombination af klassisk brætspil og app støder eleverne på spørgsmål, aktioner og dilemmaer om Verdensmålene.
I en kombination af klassisk brætspil og app støder eleverne på spørgsmål, aktioner og dilemmaer om Verdensmålene.
I kataloget ’Kompetent til bæredygtighed II’ kan du finde inspiration fra andre skolers arbejde med bæredygtighed og hente brugbare redskaber til din undervisning.
Lav jeres egen utålmodige podcast og bliv klogere på, hvordan vi når Verdensmålene i tide.
Efterskolernes verdensmålsprojekt Fælles Forandring inviterer på ”Gåtur og verdensmål”.
Bliv klog på udfordringer relateret til verdensmålene i et land i det globale syd.
Et stort katalog fyldt med best practice, inspiration og gode redskaber til at tone undervisningen og skolen i en mere bæredygtig retning.
Inviter skolens personale til at arbejde med verdensmålene og få redskaber og konkrete eksempler på, hvordan verdensmålene bliver en aktiv del af undervisningen og skolens dagligdag.
Hr. Skæg i Indonesien er et undervisningsmateriale udviklet af UNICEF Danmark. Materialet på en sjov og legende måde børnene i arbejdet med Børnekonventionen og FN’s Verdensmål.
Find ud af, hvilke Verdensmål Verdens Bedste Nyheders avis indeholder artikler om.
Lav jeres egen avis fuld af nyheder om bæredygtig udvikling og skab fortællinger om håb.
Materialet handler om dilemmaer i seks lande i relation til klimaforandringer og grøn omstilling.
Hvor kommer de rigtig store udledninger at drivhusgasser fra? Hvordan fordeler vi ansvaret, så vi kommer i mål med Verdensmål 13 i 2030?
Gennem ordningen ’Book en ekspert’ kan du som lærer få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der gennem aktiviteter og fortællinger viser eleverne, hvordan teknologi er med til at gøre verden til et renere, bedre og sundere sted at leve.
Hvad spiser en gennemsnitsfamilie i de forskellige lande? Gå på opdagelse i fotoreportage fra Time Magazine – og lav en sammenligning af dit eget forbrug.