Læs, hyg og lær om Verdensmålene

Læs, hyg og lær om Verdensmålene

Med Victoria & Verdensmålene kan børn på 9-12 år og deres forældre og lærere få en god læseoplevelse om Verdensmålene - og samtidig lære en masse om målene og deres betydning. Serien udvides løbende med nye titler og spændende undervisningsmaterialer med kreative digitale værktøjer.

Victoria & Verdensmålene er et undervisningsmateriale bestående af en række bøger om den 12-årige Victoria. Victoria er en handlekraftig pige, der sammen med sin familie og venner tager livtag om FN’s Verdensmål.

Victoria har opdaget en vigtig detalje ved Verdensmålene: De bliver kun nået, hvis rigtig mange børn og voksne får dem ind under huden. Og kun hvis alle gør, hvad de kan for at skabe de nødvendige forandringer.

De 17 fortællinger skal inspirere til handling i familier, på skoler og i virksomheder. Med en klar vision om, at også små skridt tæller, og alle skridt tæller!

Bøgerne er skrevet til børn på 9-12 år, og selv om der er tale om alvorlige emner, er udgangspunktet konstruktivt tilsat et stænk humor og lidt magi.

I det tilhørende undervisningsmateriale er der lagt vægt på en legende tilgang til læring og med fokus på at komme hele vejen rundt om og i dybden med hvert af de 17 Verdensmål.

Victoria & Verdensmålene sætter gang i elevernes kreative idéudvikling og formidling. Vi ønsker at inspirere eleverne til at deltage aktivt i gennemførelsen af FN’s Verdensmål.

Der lægges særligt vægt på at styrke elever med faglige og sociale udfordringer samt på at skabe udfordringer for alle børn, herunder højtbegavede børn.

De første 7 bøger om Verdensmål 1, 2, 3, 5, 6, 8 og 13 er udkommet og kan læses på hjemmesiden. Til hver bog findes både undervisningsmaterialer og lærervejledning. De øvrige bøger er på vej.

Download materiale