Lad os forandre verden sammen!

Lad os forandre verden sammen!

Rasmus Brohave og Sofie Østergaard opfordrer de unge til at skabe forandringer og kæmpe for Verdensmålene. Tag med til Rwanda og lad jer inspirere af børn og unge, der arbejder sammen i seks stærke projekter for at forandre verden. Materialet understøtter arbejdet med teknologiforståelse og kreativ digital formidling.

Eleverne opfordres til at lade deres stemme blive hørt og til at gøre en indsats for at løse nogle af verdens udfordringer.
Rasmus og Sofie tager eleverne med på en rejse til Rwanda. Her møder de børn og unge, der kæmper for at skabe en bedre verden.
UNGE FORANDRER VERDEN sætter gang i det kreative og skabende arbejde hos eleverne. Det lader dem indtræde i rollen som entreprenører og producenter med udgangspunkt i verdensmålene og Børnekonventionen.
Materialet består af en række baggrundsmaterialer og seks stærke temaer, der tager udgangspunkt i projekterne fra Rwanda og inddrager aktuelle udfordringer, som vi møder i Danmark. Det kan for eksempel være skolevægring, mediernes rolle i samfundet, teknologiforståelse og ulighed i samfundet.

Download materiale