Lær om Verdensmålene med kaninen Milton

Lær om Verdensmålene med kaninen Milton

Tag på en læringsrig rejse ud i verden med spændende historier og kreative opgaver.

I materialet ’Milton og de 17 Verdensmål’ følger vi den læringslystne Milton på eventyr ude i verden.

Milton bor i en fortryllet skov, sammen med sine to bedste venner, den ivrige sommerfugl Amanda og det kloge eftertænksomme pindsvin Conrad.

I historierne oplever vi Milton hjemme i skoven og følger ham, når han gennem sit magiske verdenskort rejser ud i verden og besøger børn i forskellige lande.

Milton får på sine rejser et indblik i den positive udvikling, der sker overalt i verden. Han får også troen på at vi nok skal nå i mål med verdensmålene, selvom der er mange opgaver der skal løses.

Til hvert af de 17 mål bliver der skrevet en bog. De tre bøger der allerede er udkommet, ligger gratis tilgængeligt digitalt på Miltons hjemmesiden.

Miltons verdensmålsmateriale formidler FN’s Verdensmål i børnehøjde. Alle Miltons verdensmålsbøger har et kreativt og legende undervisningsunivers, som er lige til at gå til for både lærer og elever.

Materialet vækker elevernes nysgerrighed og virketrang og sætter fokus på dem selv i en verden i forandring. Sammen med Milton kan eleverne blive fremtidens bæredygtige globale borgere.

Download materiale