Lav jeres egen avis - DER ER HÅB

Lav jeres egen avis - DER ER HÅB

Lav jeres egen avis fuld af nyheder om bæredygtig udvikling og skab fortællinger om håb.

I avisen fra Verdens Bedste Nyheder har I læst om, hvordan der mange steder i verden sker en positiv udvikling. Artiklerne giver eksempler på, at det er muligt at nå de 17 Verdensmål, hvis vi alle arbejder sammen. Hvis vi hver især gør, hvad vi kan for at skabe de forandringer, som det kræver af os.

Artiklerne i avisen viser, at FN’s 17 Verdensmål bliver taget alvorligt. Vi har taget hul på Verdensmålenes årti. Der er nu blot 10 år til 2030, hvor den ambitiøse plan skal være opfyldt. Og verden er i gang med at handle. På de fem år, der er gået siden målene blev vedtaget den 25. september 2015, er der sket en stor fremgang. Det kan I læse om i avisen.

Artiklerne i avisen kommer fra hele verden. De er en del af Verdens Bedste Nyheders dækning af verdens udvikling.

Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie, der laver konstruktiv journalistik og kampagner om fremskridt og løsninger på verdens udfordringer.

Journalister kan være med til at skabe håb og handling for en bedre verden. Det skal I nu også være med til. Avisformatet er jeres formidlingsform i denne opgave, hvor I skal producere jeres bud på en avis. Formen på jeres avis bliver dog en lidt anden end den traditionelle.

I skal nemlig producere digitale aviser, hvor I bruger både lyd, billeder, video og tekst og meget andet. Aviser, hvor I er med til at sprede håb og styrke lysten til at skabe forandringer i verden.

Download materiale