En podcast om verdens udvikling - DER ER HÅB

En podcast om verdens udvikling - DER ER HÅB

Podcasts er de senere år blevet meget populære, også blandt unge. I dette forløb er emnet for podcasten FN’s Verdensmål. Eleverne skal producere podcasts, der bidrager med deres perspektiver på, hvordan vi skaber en bæredygtig verden. Eleverne skal berette om muligheder, der kan være med til at sprede håb og drømme for vores fælles fremtid.

I avisen fra Verdens Bedste Nyheder kan I læse om, hvordan der mange steder i verden sker en positiv udvikling. Artiklerne i avisen giver eksempler på, at det er muligt at nå de 17 Verdensmål, hvis vi alle arbejder sammen. Hvis vi hver især gør, hvad vi kan for at skabe de forandringer, som det kræver af os alle.

Hold fast i de muligheder for fremskridt, når I skal producere jeres podcast. I kan vælge at fokusere på globale, nationale eller lokale initiativer. I kan vælge at vise flere sider af samme sag, se historien fra forskellige vinkler.

I skal bidrage med jeres perspektiver og berette om muligheder, der kan være med til at sprede håb og drømme for vores fælles fremtid.

Download materiale