Lav en tegneserie - DER ER HÅB

Lav en tegneserie - DER ER HÅB

Eleverne skal bruge tegneseriemediet til at formidle deres viden om FN’s Verdensmål og håbet for fremtiden. Eleverne bestemmer selv om deres tegneserier skal være håndtegnede eller digitale.

I avisen fra Verdens Bedste Nyheder har I læst om, hvordan der mange steder i verden sker en positiv udvikling. Artiklerne i avisen giver eksempler på, at det er muligt at nå de 17 Verdensmål, hvis vi alle arbejder sammen. Hvis vi hver især gør, hvad vi kan for at skabe de forandringer, som det kræver af os.

Verdensmålene er den mest ambitiøse plan for klodens udvikling nogensinde. De 17 mål handler om at løse klodens største udfordringer. Målet er, at børn og unge i 2030 vokser op i en verden uden sult og fattigdom, hvor alle er lige, og naturen og klimaet har det godt.

På avisens sidste side finder i tegneserien KEVINS ÅBENBARING. Lad den være inspirationskilde til denne opgave. I skal nemlig også formidle jeres viden om FN’s Verdensmål og håbet for fremtiden. Til jeres formidling skal I bruge tegneseriemediet.

Jeres tegneserier kan være håndtegnede som KEVINS ÅBENBARING eller digitale. Det er helt op til jer.

Download materiale