Lyngby Boldklub sender Verdensmålene på græs

Fodboldklubben sætter Verdensmålene på førsteholdets spillertrøjer for at sætte fokus lokalt på målene og den bæredygtige omstilling

Målet er gennem hele 2019 at inspirere fans, samarbejdspartnere og medlemmer til at lære FN’s Verdensmål at kende. Tiltaget skal bakkes op af et nyt netværk af virksomheder, der sammen med Lyngby Boldklub sætter fokus på de 17 Verdensmål. Nordic Solar Energy og Adidas har allerede meldt sig under fanerne, skriver Lyngby Boldklub.

”Vi ønsker at sætte fokus på de 17 verdensmål og samtidig vise overfor alle vores interessenter, navnlig i lokalområdet, at både de og vi kan gøre noget for at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid – også selvom vi bare er i postnummer 2800”, siger Andreas Byder, der er administrerende direktør i Lyngby Boldklub.

En af partnerne i projektet er virksomheden Nordic Solar Energy, der gerne vil slå et slag for Verdensmål 7 om bæredygtig energi.

”Vi støtter FN’s syvende Verdensmål om bæredygtig energi til alle, og vi ønsker gennem vores sponsorat med Lyngby Boldklub at udbrede kendskabet til solenergi, der mange steder i verden allerede er den billigste og reneste energiform. Energi og klima hænger uløseligt sammen, og solenergi bliver en nøglespiller i løsningen af vores fremtidige klimaudfordringer for nu at blive i fodboldterminologien” fortæller Anders Søgaard-Jensen, der er salgsdirektør for Nordic Solar Energy.