Global Compact vil hædre årets unge verdensmålsmedarbejder

Den danske afdeling af FN’s virksomhedsnetværk Global Compact vil udnævne årets unge ”SDG Pioneer” blandt medarbejdere i de 300 danske medlemsvirksomheder.

Den danske afdeling af FN’s virksomhedsnetværk Global Compact vil udnævne årets unge ”SDG Pioneer” blandt medarbejdere i de 300 danske medlemsvirksomheder. Titlen går til en ung medarbejder, som har gjort en særlig indsats for FN’s Verdensmål, og hædren er en del af en global kampagne for at sætte fokus på unge menneskers potentiale til at bidrage til Verdensmålene.

“Vi er utroligt glade for at hjælpe unge med at finde nye løsninger, der adresserer nutidens globale udfordringer”, siger Lise Kingo, der er CEO & Executive Director, UN Global Compact. ”Lederskab i 2030-æraen kræver forandringsagenter. Disse forandringsagenter sidder ikke og venter på fremtiden, de skaber den. De springer ikke over, hvor gærdet er lavest. De holder kursen, også når de bliver latterliggjort eller modarbejdet. I sidste ende er det dem, der vinder. De har fremtiden på deres side.”

Medlemsvirksomheder kan nominere medarbejdere under 35 år, der arbejder målrettet med Verdensmålene, til titlen som årets SDG Pioneer gennem Global Compact Network Denmarks hjemmeside indtil d. 15. april. Vinderen vil blive hædret i København i maj 2019, og vil desuden blive indstillet til Global Compacts globale kampagne, hvor 10 SDG Pioneers fra hele verden vil blive udvalgt og anerkendt under FN’s Generalforsamling i New York til september.