Verdensmål for begyndere

En introduktion til Verdensmålene som er det overordnede emne for Folkemødet 2019.

Skal du arrangere aktiviteter på Folkemødet i 2019? Har du intet eller begrænset kendskab til FN’s 17 verdensmål? Hvis du kan svare ja på de to spørgsmål, er du hermed inviteret til introduktionsseminar i FN Byen i Nordhavnen d. 29. januar fra kl. 13.00-16.00.

Folkemødet 2019 har FN’s 17 verdensmål som overordnet tema. Men hvad er FN’s verdensmål overhovedet? Hvad handler de om? Hvem gælder de for og hvordan kan de bruges på Folkemødet? FN Byen, Globalt Fokus og Foreningen Folkemødet giver bud på svar, når vi er værter ved et seminar om Verdensmålene for dig, der gerne vil blive lidt klogere på det, der er verdens vigtigste dagsorden.

Finansminister Kristian Jensen åbner seminaret, som også byder på oplæg fra nogle af de 11 FN organisationer i FN Byen, danske civilsamfundsorganisationer, erhvervsliv, m.fl. Vi inviterer dig også til at shoppe rundt på et verdensmålsmarked, hvor du som arrangør får mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på verdensmålene og måske finde samarbejdspartnere til dine aktiviteter på Folkemødet.

Der følger et program snarest. Tilmelding er efter først-til-mølle princippet.

For at få adgang til bygningen skal du gennemgå et sikkerhedscheck. Derfor skal du medbringe et billed-ID (pas, kørekort el.) og vi råder dig til at komme i god tid.