SDG Accelerator

Styrk både bundlinje og Verdensmålene - Fejring af virksomhederne i SDG Accelerator

Det er med stor glæde, at UNDP og Industriens Fond kan invitere til en fejring af de virksomheder, der i 2018 har fuldført SDG Accelerator for små og mellemstore virksomheder. I programmet har 13 danske produktionsvirksomheder brugt Verdensmålene som (bæredygtigt) brændstof for innovation frem mod løsninger, der gavner både bundlinjen og verden omkring os. Deres resultater er et eksempel på, hvordan danske virksomheder kan lave god forretning ved at adressere en række af de globale udfordringer, vi som menneskehed står overfor.

Med FN Byen som ramme vil du få indblik i de 13 innovationsrejser og de fascinerende løsninger, de har resulteret i. Herudover vil der være indlæg fra bl.a. udviklingsminister Ulla Tørnæs, UNDP’s nordiske direktør, Camilla Brückner og bestyrelsesformand for Industriens Fond, Sten Scheibye.

Fra kl. 15.30 byder vi på et glas bobler, hvor der vil være mulighed for at møde repræsentanter fra virksomhederne, hvorefter programmet starter præcist kl. 16.00. Det hele rundes af med lidt godt til ganen.

Arrangementet kræver tilmelding, hvilket skal gøres via dette link. Vi anbefaler, at I kommer i god tid, da der kan opstå kø ved sikkerhedstjekket. Husk at medbringe billedlegitimation. Arrangementet vil foregå på dansk.

Læs mere om SDG Accelerator her. Følg med i samtalen på de sociale medier ved at bruge programmets officielle hashtag #SDGAccelerator

Moderator: Pernille Enggaard, Millionærklubben, Radio24syv

Kort om SDG Accelerator for SMV’er

SDG Accelerator for SMV’er er et innovationsprogram for små og mellemstore industrivirksomheder skabt af UNDP i 2018 med støtte fra Industriens Fond. Programmet har fokus på at udvikle og accelerere forretningsløsninger, der adresserer Verdensmålene. Programmet implementeres i samarbejde med Monitor Deloitte og testes i Danmark i 2018-2019 med i alt 30 SMV’er med sigte på udrulning i andre lande.