PEACEDAY2021 - YOUTH ASSEMBLY

Kom med til et utraditionelt verdenstopmøde i forbindelse med FN’s  internationale fredsdag, hvor vi samles på tværs af generationer og kulturer, for at drøfte det brændende spørgsmål:

”How can we meet the needs of all within the boundaries of the living planet?"

Initiativet ligger i forlængelse af en tilsvarende event sidste år, hvor mere end 100 unge fra forskellige byer over hele verden var samlet online, for at drøfte presserende globale udfordringer. Resultatet blev en deklaration bestående af 10 anbefalinger til verdens ledere, som en delegation af unge afleverede til FN.

Se en video med højdepunkter fra sidste års event her.

I år tager vi skridtet videre og etablerer aktionsgrupper i mere end 100 forskellige byer verden over. Grupperne, der er ledet af unge frontløbere fra seks forskellige kontinenter, får til opgave at inddrage relevante aktører og udvikle lokale og globale løsninger på nogle af verdens mest presserende problemer.

Ungdomsøen ved København kommer igen i år til at fungere som epicenter for det globale initiativ. I dagene 20-21 September arrangerer vi en festival, hvor lokale og internationale ildsjæle mødes og præsenterer deres ideer og projekter.

Programmet kommer til at indeholde en række spændende aktiviteter, og muligheder for at komme i dialog med ligesindede og finde nye samarbejdspartnere. Du kan også vælge at oprette din egen lokale aktionsgruppe og blive en del af den internationale taskforce.

Humanity Rising’s Global Solutions Summit (der tæller mere end 350 NGO’er med tilsammen mere end 10 millioner aktive medlemmer) hjælper til med at arrangere en 24 timers live-stream der forventes at nå ud til et globalt publikum på ca. 60 millioner mennesker. Så hvis du har noget vigtigt på hjertet, har du nu alle tiders mulighed for at nå ud over rampen med dit budskab!

Begivenheden bliver også dækket af et professionelt kamerahold der følger udviklingen af den nye bevægelse.

Vi glæder os til at byde dig /jer velkommen på Ungdomsøen eller online.

Læs mere om initiativet og find ud af, hvordan du kan tilmelde dig her