iVoteGlobalGoals Europa - Odense

iLoveGlobalGoals, Nyt Europa og Dansk Ungdoms Fællesråd slår dørene op til en ny form for valgdebat mellem dig og de politikere, som stiller op til Europa-Parlamentsvalget d. 26. maj.

Vi griller politikerne om deres ambitioner for fremtidens EU, og det er dig og din twitterprofil, der bestemmer, hvad vi skal snakke om. Debatten vil tage afsæt i Nyt Europas 12 krav til et bæredygtigt EU, men dine spørgsmål er afgørende for at finde ud af, hvem, du synes, har de bedste svar på EUs udfordringer. Det er afgørende, at unge er med i samtalen om, hvilke løsninger der skal til for at nå Verdensmålene, og vi skaber her plads til netop de spørgsmål og input fra din hverdag, som politikerne har brug for i deres arbejde med målene fremadrettet i Europa. Vi bruger twitter under hele arrangementet, så hvis du vil være forberedt, kan du allerede nu oprette en konto.

Arrangementet er primært for dig, der skal stemme første eller anden gang, men alle er velkomne! Vi starter kl. 10.00, så sørg for at være der til tiden. Der vil være te, kaffe og kage.

Læs mere om Europe We Want – Det Europa vi ønsker og de 12 krav til et bæredygtigt EU.

Læs mere om iLoveGlobalGoals.