Grønne Iværksættere: fra ide til handling

Den grønne dagsorden fylder heldigvis mere og mere i mange etablerede virksomheder, offentlige myndigheder og NGOer. Samtidig skyder flere og flere, særligt yngre grønne iværksættere frem. Hvad er det fede – og det frustrerende – ved at starte op selv i stedet for at arbejde gennem en allerede etableret organisation? Hvordan gør man? Hvilke muligheder og barrierer er der?

Hvad enten du allerede er grøn iværksætter, har et ønske om at blive det, eller er interesseret i emnet, er du meget velkommen onsdag 20. november fra kl. 17 – 19 i Forsamlingshuset, Onkel Dannys Plads 5, 1711 København V (Halmtorvet, 500 meter fra Hovedbanen)

Her kan du møde og få gode råd fra tre grønne iværksættere, som fortæller om deres erfaringer:

  • FødevareBanken
  • Naboskab
  • SPIR kbh

FødevareBanken er en NGO der indsamler friske overskudsfødevarer fra samarbejdspartnere i fødevarebranchen og leverer maden til organisationer der arbejder med socialt udsatte mennesker. Fra madspild til måltid. Naboskab hjælper virksomheder, kommuner og organisationer med at udvikle adfærdsændrende tiltag, strategier, handlingsplaner og kommunikation, der bidrager til at opfylde deres mål inden for f.eks. genanvendelse, genbrug, cirkulær økonomi og bæredygtighed. SPIR støtter sociale, kulturelle og grønne initiativer gennem events, hvor helt almindelige mennesker præsenterer deres gode ide og får chancen for at vinde penge til at realisere den. SPIR er drevet af frivillige ildsjæle og har til formål at gøre vejen fra tanke til handling kortere og sjovere. Paneldebatten modereres af Lasse Alfastsen fra Bæredygtig Kommunikation og Sustainable Change Makers.

Tilmelding er ikke bindende, men marker gerne ’deltager’ eller ’interesseret’, så vi har en ide, om hvor mange vi bliver. Eventet er en del af Global Entrepreneurship Week 2019