17 jan 11.00 – 15.30
København K, Danmark

Arrangeres af Frontsetter.
Store Kannikestræde 19
1169, København K

NGO-dag 2019

Hvordan kan vi alle støtte FN’s verdensmål?

FN’s 17 bæredygtige verdensmål kan opleves som noget, der kun vedrører politikere og store internationale organisationer, men de vedrør os alle. Vi kan alle som privatperson og som en mindre national organisation være med til at tænke nyt, skabe nye alliancer og løsninger. Vi kan alle være med til at skabe et værdigt liv for alle mennesker på jorden, ved at tage verdensmålenes fokus på økonomisk udvikling, social inklusion og miljømæssig bæredygtighed til os – såvel lokalt som globalt. Kom og bliv inspireret af politiker, der har sat fokus på verdensmålene, journalist fra verdens brændpunkter og tre NGO’ers visioner og erfaringer. På NGO-Dag 2019, vil vi være optaget af følgende:

1. Oplæg fra: Finansminister Kristian Jensen Kristian Jensen, er regeringens ansvarlige for FN’s verdensmål, og vil fortælle om sine visioner. Direktør Jamilla Jaffer Aldahoul, Con3bute Jamilla Jaffer Aldahoul fortæller om en ny national NGO, der arbejder for at skabe et tryggere og inkluderende samfund, hvor vi alle bidrager. (mål 10) Direktør Henrik Beha Pedersen, Plastic Change Henrik Beha Pedersen har sat plastik i verdenshavene på dagsorden, og fortæller hvordan arbejdet understøttes af verdensmålene. (mål 14, 12 og 9). Journalist Simi Jan, TV2 Verdensmålene – ude og hjemme.

2. Fra FN’s verdensmål til min dagligdag v/ kommunikationscef Line Grove Hermansen, UNICEF Danmark og Pia Friberg Krejsager, FRONTSETTER

3. Netværke og inspirere hinanden

Arrangementet er gratis.