Global Goals Cup

Global Goals World Cup inviterer kvindehold fra Europa og hele danmark til at spille på vores urban arena foran Dansk Arkitekturscenter, og hele København er inviteret med på lægterne.

Det bliver en fest for Verdensmålene med interaktiv udstilling om bæredygtige byer og samfund i BLOX, talks, musik, mad og selvfølgelig masser af fodbold!

Og DIT hold kan være med til at sætte dagsordenen. Vores hold bliver inviteret til fælles aktiviteter før turneringen og bliver profileret via vores kommunikationskanaler.

Det mest sensationelle hold vinder, og er automatisk kvalificeret til finalen i New York under FNs Generalforsamlingen i september 2019.

Hvad? 5 mod 5 “Aktivista” Fodbold Cup på street baner. (kampe varer 6 minutter)
Hvem? Alle kvinder over 18 med holdninger til verden og kærlighed til fodbold
Hvornår? 14. Maj kl. 15.00-22.00
Hvor? Bryghuspladsen, København BLOX

Global Goals World Cup er et alternativt VM for alle kvinder over 18 år.
Det gælder ikke så meget om at være verdens bedste fodboldspiller, som det gælder om at spille verden bedre. Vores hold har vidt forskellige baggrunde og interesser. De brænder for alt fra klimakamp til ligestilling og folkesundhed. Men fælles for dem alle er, at de er klar til at gå på banen og kæmpe for det de tror på.

Hvordan sætter man et hold?
Et hold består af 6-8 kvinder. Hvis du vil være kaptajn for et hold skal du oprette en holdprofil ved at klikke "tilmeld hold" -knappen. Den leder dig til et google dokument hvor du bliver ledt igennem en række spørgsmål som fortæller os om dit hold, hvilket mål I vil spille for og hvad I vil gøre for at støtte jeres mål. (Du læse om de forskellige Verdensmål i tilmeldingsformularen).
Du kan til enhver tid gå tilbage og rette i jeres profil i takt med at I bliver klogere på, hvilken slags action I vil tage for jeres mål, og hvem de endelige spillere på dit hold er. Global Goals World Cup har sit helt eget point-system: Efter hver kamp fordeles 4 point. Det hold der scorer flest points i hver kamp har vundet.

Hvad koster det?

Tilmelding er gratis, men for at blive udtaget skal dit hold vælge hvilket af FN’s 17 Verdensmål det vil spille for, og vise at I er klar til at tage action for jeres mål. Læs mere om eventet her og tilmeld dit hold her!