Danselærer får piger til at åbne op om svære emner

Kaddi Sawaneh

Kaddi er frivillig i organisationen GAME, der skaber social forandring ved at involvere unge i sport. Hun underviser børn og unge i boligområdet Søndermarken på Frederiksberg i dansestilen street dance. Dansen er et redskab til at udvikle deltagernes evner og til at involvere dem i trygge og positive fællesskaber.

Kaddi er meget bevidst om sin funktion som rollemodel og pigerne til træningen spejler sig i hende og hendes eget liv. Med inspiration fra sine samtaler og relationer med børnene har hun startet en instagram-konto med det formål at skabe et trygt og støttende miljø for unge piger, deres udvikling og empowerment, gennem at sætte fokus på emner som krop, seksualitet, samtykke, sikker sex, racisme mm.

I mødet med pigerne til dansetræningen har Kaddi oplevet, at der var et stort behov for mere viden om disse emner, eftersom pigerne ikke altid har følt sig trygge i at snakke med andre voksne om det. Derfor har Kaddi også altid fokus på at skabe rum til personlige snakke i sine dansetræninger, hvor der er fokus på både dans, relationer og personlig udvikling.

Spille Kaddi Sawaneh - Inkluderingsprisen Kaddi Sawaneh - Inkluderingsprisen
Kaddi Sawaneh - Inkluderingsprisen