12 mar 08.00 – 15.00
Vejle

Arrangeres af KL - Kommunernes Landsforening.
Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100, Vejle

Verdensmålskonference: Lokal samskabelse af globale løsninger

KL inviterer i samarbejde med RUC, Resonans og Samskabelsesbevægelsen til en åben konference om, hvordan vi gennem lokal samskabelse kan bidrage til løsningen af globale problemer.

KL inviterer i samarbejde med RUC, Resonans og Samskabelsesbevægelsen til en åben konference om, hvordan vi gennem lokal samskabelse kan bidrage til løsningen af globale problemer. Til konferencen vil du b.la. blive præsenteret for, hvordan man i en række kommuner arbejder med verdensmålene, politisk debat om de muligheder, verdensmålene rummer samt forskningens perspektiv på verdensmålene. Herudover får du også mulighed for at dele din viden, skabe nye relationer og netværk på tværs af verdensmålene, bidrage til identifikationen af centrale udfordringer at samarbejdes om tillige med indsigt i de innovative tiltag, som allerede er igangsat rundt om i landet.

Du kan tilmelde dig og læse mere om arrangementet her.  Målgruppen er primært kommuner og andre offentlige aktører fra stat og regioner, private virksomheder engageret i Verdensmålene og NGO’er. Tilmelding koster 2.150 kr. ekskl. moms.