Verdensmålene i legetøjs- og designbranchen

Dansk Initiativ for Etisk Handel afholder workshop om Verdensmålene set i kontekst af legetøjs- og designbranchen

Repræsenterer du en mindre eller mellemstor virksomhed inden for legetøjs- eller designbranchen? Og handler jeres virksomhed med udviklingslande? Er du nysgerrig på, hvordan du kan høste forretningsmæssige gevinster med en strategisk tilgang til FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling? Og er du spændt på at høre alt om, hvordan den danske virksomhed FRANCK & FISCHER arbejder med ansvarlig produktion i bl.a. Indien og Sri Lanka og Kina? Så kom til gratis workshop faciliteret af DIEH og Nille Skalts, ekspert i virksomheders arbejde med bæredygtighed og forretningsudvikling, den 28. marts 2019 i København.

På workshoppen vil du få indblik i, hvordan din virksomhed kan spille en rolle i indfrielsen af Verdensmålene i udviklingslande. Du får konkrete eksempler og redskaber til, hvordan du kan styrke og fremtidssikre din virksomhed gennem Verdensmålene. Se hele program vedhæftet. Workshoppen er udarbejdet i samarbejde med Legebranchen – LEG / Dansk Erhverv og finansieret med støtte fra Udenrigsministeriet. Vi håber du/I har lyst til at deltage!

For yderligere information, kontakt projektleder Janine Dortmundt - [email protected] Workshoppen er målrettet og forbehold små og mellemstore virksomheder i legetøjsbranchen. Der må gerne deltage mere end en fra hver organisation.