Verdensmålsfestival

Den 28. maj 2021 afholder Randers Kommune, sammen med en lang række aktører, verdensmålsfestival.

Den 28. maj 2021 afholder Randers Kommune, sammen med en lang række aktører, Verdensmålsfestival.

Formålet med festivalen er at gøre FN’s verdensmål vedkommende for alle og give borgere og virksomheder muligheden for at få øje på, hvordan de hver især, i deres hverdag, kan bidrage til at nå målene.

Festivalen kommer til at foregå som en slags dagsfestival med musik, stande, oplæg og aktiviteter, hvor man for alvor kan opleve, smage, blive klogere på, diskutere og blive inspireret af verdensmålene.

Festivalen skal samle borgere fra hele kommunen – på tværs af alder og interesser. Alle, der arbejder med verdensmålene, og som har en god ide til en aktivitet på festivalen, kan deltage som aktør – det kan eksempelvis være virksomheder, foreninger, organisationer, institutioner eller skoler.

Om du er plastmager og producerer bæredygtigt plast, cafeejer, der serverer klimavenlig mad eller noget helt tredje, er altså ikke så afgørende. Det vigtigste er, at du arbejder med verdensmålene og har lyst til at vise hvordan. Gerne på en underholdende og spændende måde, så vi kan samle hele Randers til verdensmålsfestival i maj 2021.