Bæredygtig Jul i Spinderihallerne

Tag på bæredygtigt julevisit i Vejle

D. 14. december kl. 16-21 kan du, og alle dem du kender, tage på julevisit i Spinderihallerne. Vi har fokus på det grønne, det gode, det lokale og hyggen – derfor har vi døbt arrangementet BÆREDYGTIG JUL

Vi laver Spinderiet om til en Jule allé – her vil kunstnere og iværksættere, der huser Spinderihallerne til dagligt, stå klar med boder, udstillinger og workshops.
Der er også et "Byt dine bløde pakker" marked drevet af grønne ildsjæle, en "julet buffet" med alverdens godter og grønne kødfri alternativer. FabLab laver en juleworkshop, hvor du kan lave dit eget juleskilt, og så er der selvfølgelig også en hyggelig bod, hvor du kan købe gløgg- og æbleskiver.

Måske finder du en julegave eller to. Måske laver du en selv, bliver inspireret, får byttet den skjorte du ikke rigtig får brugt. Vi håber, vi ses til en rigtig hyggelig jule-tirsdag i godt selskab.

Hvis du er interesseret i at bidrage til byttemarkedet, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Ann på tlf. 21 70 35 93 eller mail: ankso@vejle.dk

Læs mere